6 Kasım 2012 Salı

temizlikte yardımcılarım :)

ben temizlik konusunda biraz takıntılıyım :( bu biraz üzücü çünkü bu durum beni çok yoruyor bazen boşvermek istiyorum ama olmuyor yaa gece yarısı 3 te koltuk sildiğimi biliyorum o derece yani :) neyse bu muhteşem performansımda bana yardım eden canlarım :) işte buradaa

 bu ürünü kendim yaptım evde :) genel temizlik içeriği de sadece katı arap sabunu yani şu kıvamlı şekli bir de su 250 gr arap sabununu bu sıvısabun şişesine koydum üzerine de su ialve etim vee genel temizlik ürünü elde ettim 4 lt. hem ucuz oldu hemde arap sabununun ne denli güzel temizleiğimi anlatmama gerek yok diye düşünüyorum...
  bulaşık makina ilacımda fınish 1 ceviz büyüklüğü kadar sıkıyorum tamamdır :) kalan kısma da domestos koyuyorum napayım daha güzel oluyor :) annemden öyle gördüm :)
 ya sürekli çaycım kireç tutuyo 20 günde bir falan temizlemem gerekiyor işte bu konudaki yardımcım da oli center dan aldığım güldal marka kireç sökücü öneririm ..
 işte bu harika bir ürün arkadaşlar bu mutfak için olanı bir de banyo için olanı var gerçekten muhteşem temizliyor...
 bu üründe harika halı üzerindeki lekelere birebir :)  benim halılarım açık renk olduğu için 15 günde bir oturup siliyorum ee  napalım mobılyalarım venge kahvesi halılarımda koyu olmasın boğmasın diye açık renk aldık o da biraz zahmetli :))
ama mutfak antre ve koridora halı döşeteceğim inşallah bu hafta olur ya dün akşşam gittik beğendim bikaç model bu akşam gelip ölçü alıp fiyat verecek bize :) mutfak antre ve koridorum beyz plaka nefret ediyorum yerde sürünmekten bıktım ya :)) mobla siliyorum ama onun haricinde kirpik  teli düşse ben buradayım diye bağırıyor inşallah bu hafta yapılacak Allah tan bişey çıkmaz ise ve fiyatta anlaşırsak.. 


bu ürünüde tavsiye ediyorum ama yazın kullamayın akıyoe sıcak havadan :) uzun sürede gidiyor..


söylemeye gerek var mı?
 işte çamaşırlarda beğendiğim markalar ... siz ne kullanıyorsunuz yaa omo biraz pahalı da tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatta ama kaliteli bir ürün var mı?



gliserinli sıvı sabunum tavsiye ederim güzel köpürüyor..


ben pek faydasını görmediim yaa memnun kalan var mı?
kokusu harika tavsiye ederim bu ürünü de.

sizin temizlik yardımcılarınız hangileri tavsiyelerde bulunursanız sevinirim

13 yorum:

  1. Ben uzun zamandır Amwayin temizlik ürünlerini kullandığım için ne çok temizlik ürünü kullanıyorsun diye düşümdüm bir an tek bir loc bir çok işi gördüğü için favorimdir tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı zamanda amway in diğer ürünleri de çok güvenli.

      Sil
  2. :)teşekkür ederim... loc biraz pahalı ya

    YanıtlaSil
  3. canım konsantre üründür çevre dostudur 8 ay ile 1 yıl gibi uzun bir süre kullanırsın kullandığın ortama göre

    YanıtlaSil
  4. konsantre olduğunu bilmiyordum .. bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. ne güzel bir post olmuş,ben de loc kullanıyorum ve çok memnunum. 1yıldır da sıvı arap sabunu ile yerleri siliyorum ama sizin fikir süper olmuş deneyeceğim.Koyurenk çamaşırlarda perwooll,bulaşık mak.deterjanı fairy platinum,elde yıkamada fairy,diş macununda signal white now,sıvı sabun duru...Bi de çaycınıza kireç sökücü kullanmayın yeteri kadar kimyasal var hayatımızda,çaycının içine su koyun yarım bardak sirke ve bir limon kabuklarıyla koyun ve kaynatın ben çaydanlıkdaki kireçlerden böyle kurtuluyorum.sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kaynayan çaydanlığa atılan iki üç tane daha fazla değil limon tuzu da kireç çözüyor.hemen döküp çalkalayıp kullanıma devam edilebilir.

      Sil
  6. :) teşekkür ederim ve önerinizi uygulayacağım

    YanıtlaSil
  7. Hemen hemen aynı ürünleri kullanıyormuşuz. Clint Bang'dan bende çok memnunum. El sabunu olarak ise Protex kullanıyorum. Şu kireç için olanı ise bulursam alacağım, çünkü aynı problem bende de var ne yazık ki.
    Öneriler için çok sağolun, çok faydalı bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  8. Ne işsizsiniz yaaa işe girin temizlik şöyle dursun ;)

    YanıtlaSil
  9. çamaşır makinanıza asla ağıza giden şeylere asla çamaşır suyu kullanmayınız, gitmiyor yiyor içiyor içimizde biriktiriyoruz. Tuvalate dökülen çamaşır suyunun gitmesi için 30 a yekın sifon çekmeniz gerekiyor kullanmadan önce, bu sebeple hepimiz birer (ALLAH KORUSUN) rahim kanseri adayı oluyoruz. marketlerde satılan bir çok şey maalesef gen zincirimizi bozacak şekilde. Annem mem kanseri olunca o kadar çok şey öğrendik ki doktorumuz başta yumuşatıcı kullanmayın dedi.oysa ki nasıl da masum sanılıyor değil mi? bebelrimiz için bile ayrı üretiyorlar hesapta, amvay önermiş bir okuyucu şiddetle tavsiye ederim. ilk alırken pahalı olduğunu düşünüyor insan . her birinin kullanıldıkları alanları ,doğa dostu olmasını,bir satıcısı güzelce anlatsın az öz kullanayım dersiniz.

    YanıtlaSil