16 Haziran 2014 Pazartesi

non- stop " tavuklu pide " :)

bu filmi bisüredir merak  ediyordum.. nihayet gecen günlerde izledim öyle heyecanlı ve gerilim dolu  bir film ki harikaydı resmen..
kimin suçlu oldğunu anlayamadım bir türlü herkes suçlu gibiydi ama . sonunda da şaşırdım tabi  :))uçakta geçen gerilim filmlerini çok seviyorum siz de benim gibiyseniz kesinlikle izleyin..


Non-Stop, havada geçen aksiyon dolu bir macera. Kimin suçlu kimin masum olduğunun film içinde belirsizliğe karıştığı Hitchcockian bir aksiyon olarak nitelenen filmde Neeson, Hava Kuvvetleri'nden emekli bir askeri canlandırıyor ve uçakta uçan 200 yolcunun hayatı şimdi onun ellerinde, her 20 dakikada bir uçaktaki birisini öldürmekle tehdit eden esrarengiz bir suçluyu yakalamaya çalışan hava polisi Bill Marks’ı canlandırıyor. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı herkesin potansiyel suçlu kabul edildiği bu durum Bill Marks'ı baş etmesi güç bir macera ve gerilimin içine sürüklüyor.

Yerden 12.000 metre yükseklikte geçen bu zamanla yarış filminde Bill, eğer hesabına 150 milyon dolar yatırılmazsa yolcuları öldürmek için fazla beklemeyeceğini söyleyen şüpheliyi bulmaya çalışır. Ancak yapacaklarını bir tek kendsine mesaj olarak göndermesi Bill'in durumunu daha da zorlaştırmıştır. Çünkü panik olan yolcular uçakta yaşanan terörün sorumlusu olarak Bill'den şüphelenmeye başlamıştır.

kaynak 


                                                         
filmi seyretmeden önce tavuklu pide yaptık eşimle .. sonrada hem filmimizi izledik hem de yuemeğimizi yedik film izlerken yemek yemek en sevdiğim şeylerden biri nekadar zararlı olsa da seviliyor işte :))












pideler  185 derece fırında pişirildi yapımı için umarım resimler pidenin yapımında yeterince açıklayıcı olmuştur... 
güzel haftalar diliyorum herkesseee

2 yorum:

  1. boşver filmi tavuklu pide miii. ikisini de çok severim yaa. tavuk hergün yiyiom pide de haftada en az iki kez. ama tavuklu pide ha. hem de evdeee oleeey denerim kiii :) bayılırıım :)

    YanıtlaSil
  2. Bizde bayıla bayıla izledik eşimle. tom cruise son filmide süper tavsiye ederim. Tavuklu pidede süper. elleriniğze sağlık

    YanıtlaSil