6 Mayıs 2015 Çarşamba

buaralar napıyoruum?

selaam arkadaşlaar son zamanlarda bişeyler paylaşamıyorum çünkü işler çok yoğun , akşamları eve gitmiyorum :) uyumadan uyumaya sadece .. malum abim gelmişti askerden asker öncesinde de 6 yıl ankarada öğrenciydi pek gelmiyordu orada çalıştığından dolayı senede bir iki kez sadece  buyüzden sürekli görüşüp hasret gideriyoruz :)) annemde hamileliğimden dolayı akşamları evde yemek telaşına düşmemi istemiyor sağolsunlar çağırıyorlar benim de yok diyesim gelmiyor açıkcası eşimle halimizden memnunuz :)) evde olmayınca foto çekecek malzeme de olmuyor annemde de telaştan unutuyorum.. aklımda yayınlamak istediğim postlarım var inşallah buakşam eve erken gidersem resim çekmek istiyorum bakalım unutacakmıyım..:)



en son yazdığımda 1 Mayıs tatiline giriyorduk  akşam çaya misafirim vardı .. tüm gün annemin yarıdmıyla akşam için hazırlık yaptık. akşam misafirlerimi ağırladım gece 01:00 de sol yanıma yattığımı hatırlıyorum sabah uyandım sol yanımdayım hala tövbe Allahım felç geldi sandım o derece sağıma dönemiyorum sırt üstü  yatamıyorum.. inanılır gibi değil dünün yorgunluğu gece boyunca geçmemiş anlayacağınız ağlaya ağlaya doğruldum ama o dk dan itibaren çok mecburi kalmadıkça hamileliğim boyunca inşallah misafir almamaya karar verdim çünkü o an çok korktum..misafir ağırlamak işkence hamilelikte  biraz iyi olup kendimi toparlayınca temizlik falan aradan çıktı ( ben yapmadım tabi )








cumartesi öğleden sonra eşimle koçtaş a gittik banyo ve tuvalet için alınması gereken malzemeleri aldık haber verdiğimizde getirecekler inşallah malum evin tuvalet ve banyolarını  yeniliyoruz fayansları da önceki hafta seçmiştik eksik birşey kalmadı inşallah 19 Mayıs haftası hallolur da yüzümüzün akıyla çıkarız evde tadilat zor  hele de evin hanımı hamileyse :( bakalım nasıl olacak.. bitsin resimlerini paylaşırım inşallah çok beğenerek aldık umarım istediğimiz gibi olur..

şimdilik benden bukadaaar :)

4 yorum:

  1. Sen naptın ya :)) artık misafir işini bırak :))

    YanıtlaSil
  2. hiç deme canıım yaa bi hata ettik birdaha tövbe :))

    YanıtlaSil
  3. Ayyy ne misafiri, ben bize bile yemek yapmıyorum vallahi :) Sağolsun annemden taşıyorum ana yemekleri, arada makarna pilav salata dışında elimden bir şey çıkmıyor :)

    Yorgunluk ardından iki gün kendime gelemiyorum. Arkadaşlarımız, misafirlerimiz tabiki geliyor ama çaya/kahveye ya da yemek sonrasına rica ediyorum, pastaneden her şeyi alıyorum ve bir çay demlemek kalıyor. Yapma bence artık sen de, bebeğine de sana da yazıkkk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım birdaha böyle birşey olmayacak zaten :))

      Sil