11 Eylül 2013 Çarşamba

doğalgaz inşaatı..

cumartesi günü evimize doğalgaz çekilmek üzere bir firma ile anlaştık. bir günde bitmek üzere :)
sonra şanssızlıklar oldu ve pazar gününe de devam etti. pazartesi günü için müdürmden izin aldım temizlik için bayan geldi falan derken doğalgazı ve kış temizliğini başımdan saldım çok şükür.
ama doğalgaz işi evimi inşaata çevirdi daha adamlare temiz çalıştılar ama duvara dokunuyorum bir parmak toz eşyaların üzerini büyük naylonlarla kapattık ama heryer mahvoldu.
2 gece annemlerde kaldık.
 pazartesi artık iş bittikten sonra bi yerler mobla sileyim öyle duşa gireyim dedim ama artık yürüyecek dermanım kalmamıştı ,ağlıcaktım okadar :) fena oldu yani daha sağolsun annem ve yardımce bayan vardı yok sa bhu iş bitermiydi ? hiç sanmam..

şimdide akşamları 2- 2 çamaşır yıkıyııp asıyorum sabahları da topluyorum.
son 5 makina kaldı onlarda iki güne biter inşallah. asacak yer bulamıyorum..:)
çok şükür bitti de kurtulduk.
halılarımı haftasonu açarım büyük ihtimal. çünkü adamlar çimentolu ellerini mutfak lavobosunda yıkamışlar o da donmuş maalesef :( tıkandı lavobo.. nasıl açıcaz bilmiyorum her yolu denedik olmadı şimdide bir tanıdığımız kendi lavobosunu toz gibi bir maddeyle açmış ondan verdi akşama onu denicez inşallah açılırda halılarımı açarım çünkü makinayı çek falan derken halım ıslanır diye açmıyorum ..
inşallah bu haftasonuna kadar herşey rayına oturur.  güzel bir uykuya, dinlenmeye ihtiyacım var.. sevgileer :)

7 yorum:

  1. ay çok zor cnm. bizimkide günler sürmüştü. artık iş çıkışı parkta yaşamaya başlamıştık eşimle. tam bi şantiye olmuştu evimiz. Allah kolaylık versin sana da.

    YanıtlaSil
  2. lavabo açıcı ile hallolur canım
    komşun vermiş ama açmazsa marketlerde uygun fiyata 2poşet birkutu şeklinde satın alabilirsin
    kolay gelsin tatlım
    Allahtan yardımcın varmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 10 paket lavobo aç döktük canım banamısın demedi .
      bu akşam başka bi karışım denicez inşallah olur

      Sil
  3. :) gaz dağıtım firmasında çalışıyorum.. yani abonelik merkezinde. kurulu düzen içerisinde tesisat yaptıran kişiler geldiğinde bi süre bunu dinliyoruz.. umarım kısa sürede rahata kavuşursunuz..

    sevgiler..

    YanıtlaSil