26 Eylül 2013 Perşembe

limonlu su

şu aralar bol bol limonlu su içiyorum
Cildinizi temizler - Su içmek kendi başına vücudunuzu toksinlerden arındırır ama içine C vitamini eklendiğinde kanınızdaki toksinler de temizlenir ve cildiniz kızarıklıklardan ve ince çizgilerden kurtulur.
Solunum problemlerinize yardımcı olur - Eğer solunum yollarınızda probleminiz varsa, limonlu su sizin için ideal içecektir! Limon, antibakteriyel özelliği sayesinde göğüs enfeksiyonlarınızdan kurtulmanızı ve öksürüklerinizin rahatlamasını sağlar.
Beynin ve sinir sistemininin daha hızlı çalışmasını sağlar - İçeriğindeki potasyum sayesinde depresyondan kurtulmanızı, unutkanlığınızı atmanızı ve beyin sisinin ortadan kalkmasını sağlar.
İmmün sisteminizi güçlendirir - Limonun içindeki potasyum kan basıncını düzenler, beyni uyarır ve soğuk algınlığı ile savaşır.
Kilo vermenizi sağlar - Limonlu su içmek yemek yeme isteğinizin önüne geçer, metabolizmanızı güçlendirir ve şişkinliğinizi atmanızı sağlar.
Akşamdan kalmalığınızı yok eder - Limonlu su midenizi sakinleştirir ve antiseptik işlevi görerek detoks yapmanızı sağlar.
Nefesi tazeler - Limonlu su, sigara, baharatlı yemekden dolayı kötü kokan nefesinizi tazeler.
Ph seviyenizi düzenler - Ph seviyenizi düzenlemek sizi pek çok hastalığa karşı korur.

4 yorum: