20 Nisan 2015 Pazartesi

paydos kahvesi değil paydos suyu

 başlık süper oldu :))
sellaam herkeslere..
normalde bu saatlerde artık işlerimi bitirmiş sakinliğe geçmiş oluyorm çünkü mesainin bitmesine yarım saat kaldı.. ama kaç aydır kahve ve kokusundan rahatsız olduğum için içemiyorum , oldum olası çaylada aram pek iyi değildir bol bol su içiyorum ancak molalarımda da suyla keyif yapıyorum








cumartesi pazarımı hiç dinlenerek geçirmedim ve artık eminimki artık eskisi gibi bol bol dinlenemeyeceğim önümüzde ki günlerde banyolarım ve tuvalet tadilata girecek bebek odası ve yatak odasının yerleri değişecek bebek odası hazırlanacak ayyy inşallah güzel güzel hallolur gözümde çok mu büyütüyorum bilmiyorum ama düşündükçe bir tuhaf oluyorum ama yine de hayırlısı iyi olur inşallah





geçen gün rüyamda acılı salçalı dolmalar gördüm :) hemen annecimden istedim sağolsun yaptı da çok şükür yedim :))


 herkese şimdiden güzeeel huzurlu günler diliyorum buarada mesai de bitmiş benişlerden fırsat bulup da  yazana kadaaaar :))

6 yorum:

  1. Kolay gelsin...Su en güzel icecek aslinda :)

    Bende ütü sonrasi suyumu iceyim bari :) bizde de bugün kabâk ve biber dolmasi pisti ama hafif acili,daha yenmedi.Bizimkiler antremandan geldikten sonra yenecek.
    Sizinkilerde nefis gözüküyor buarada..

    YanıtlaSil
  2. ay ne güzel keşke bende bazı şeylere karşı duyarlı olsaydım da yemeyip içmeseydim ama yok iyice iştahım açık benim :) kahve çay içiyorum vallahi :))
    yemekleri çok incelemeden geçtim amaniiiiin harika görünüyorlardı afiyet olsun :)) vitamin olsun ikinize de :)
    oda hazırlama konusunda ise bir an önce harekete geçin derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimm canım beniim :)) dün akşam oda için ölçü falan aldık ama nasıl yapıcaz hala netleşmedi bakıcaz artık :)

      Sil
    2. ölçü almadan zaten mobilya almayın aman diyeyim :) bizim yatak odası zor sığdı eve :)

      Sil
    3. elimde mezroyla dolaşıyorum zaten :))

      Sil