11 Şubat 2013 Pazartesi

uyku seti

merhabalaaar :) haftanın ilk günü ve çok yoğundum bir de gıcık insanlarla uğraşınca çekilmez oluyor :(
neyse gelelim konumuza :) uzun zamandır uyku setinin nevresimden daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum bir tane uyku setim var :( keşke nevresimle doldurmasaydık çeyizi de uyku seti alsaydım 2 tane daha .  days in colours marka en güzeli yeni evlenenlere duyurulur :) yıkayıp sıkıp kullanıyorum kaç aydır. diğerini nevresime geçir vs. vs. derken zaman alıyor  yorganın içinde kayması da cabası. birde benim şöyle bir sıkıntım daha var :) diğer nevresimlerimde yok ama dayımın ikea dan aldığı nevresimler battal boy çok büyük onlara nasıl bir çare bulsam sizce :(..

bu resimdeki renk tonlarında şizgili değil de baklava desenli..
siz hangisini kullanıyorsunuz uyku seti mii, nevresm mi :)



20 yorum:

  1. battal boy nevresimlerini yorganına göre terzide içe doğru diktirebilirsin
    renklerine bayıldım baklava deseninide çok severim güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HIMM OLABİLİR :) CANIM SAĞOL ÖNERİN İİÇİN

      Sil
  2. Battal boy benimde var ama yorganımda battal boy var :) Yani ya yorgan alacaksın ona göre yada nevresimi yorganına ölçüp kestireceksin :)
    Ben Hem uyku seti kullanıyorum hemde nevresimli..Çok amaçlı nevresimlerden kullanıyorum ama yazları pike olarak kışları yorgan kılıfı..Ben her ikisininde ayrı ayrı yeri olduğunu düşünüyorum..
    Bu arada çok güzel renkleri varmış..Bu çizgili olanda güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim canım ben hazır yorgan kullanıyorum ama benim büyük yün yorganımda var doğru yaaa :) hiç aklıma gelmemişti bak

      Sil
    2. Benim battal yorganımda hazır istikbalden almıştım..Hatta uyku setinin yorganı ama ben onu normal nevresimlede kullanıyorum :)

      Sil
  3. Battal Boy'u sıcak suda yıkamıştım ben aklımca çok temiz olsun diye, çekmişti:))) belki sizinkisi de çeker, renkleri hafif atık oluyor ama sıcak suyla temiz temiz yıkadım diye de bir hayli içim rahatladı:)) terzi de yapabilir elinizden gelirse yavaş yavaş siz bile dikebilirsiniz tersinden.. ama tabiki de yapmak isterseniz değilse terzinin yapacağı iş tabiki en fazla yarım saatini alır.. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. :) BEN DE DİKEBİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA EMİN DEĞİLİM OLMZASA Bİ UĞRAŞICAM. ANNEM ÖNCE YIKANSIN SONRA KESTİR DEDİ YIKADIM AMA NASIL OLDU BİLMİYORUM DENEMEDİM DAHA :) KAYNAR SUDA YIKATIRSAM RENGİ ATAR DİYE ENDİŞELENİYORUM ÇÜMKÜ SİYAH RENK :)

    YanıtlaSil
  5. uyku seti daha pratik sanırım. eskiden neydi öyle nevresimi tak, sök. battal boyun artan kısmını çengelli iğne ile toplasan delinir. mecbur terzide küçültcen.

    YanıtlaSil
  6. evet daha pratik geliyor bana :) napalım ya terzide küçültcem ya içe doğru ölçüp kendim katlıycam bakalım becerebilecekmiyim

    YanıtlaSil
  7. canım ben hem nevresim takımı yani yorgana geçirerek...
    hemde uyku seti kullanıyorum :))
    battal boy nevresim olunca bol geliyor, bol gelincede kayma oluyor- en iyisi çengelli iğnelerle kenar uçlarına geçirmek :))
    hiç kaymaz :)
    dene derim :)
    terziye bir süür para vereceksin - terziye para verene kadar yenisini alırsın zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :-) ben en iyisi anneme yaptirayim bunu :-) cengelli ignede guzel aslinda da biyerimize batmaz dimi :-)

      Sil
  8. Bu büyük bir sorun değil, ikeanın nevresimleri yorganlara hep büyük geliyor. evde de kendin küçültebilirsin makina varsa eğer yoksada yorganına göre teğel yap makinası olan bir komşuna da çektirebilirsin. Terziye bile götürsen hazır teğelli olunca çok para olmaz. Ziyaretin için teşekkür ederim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :-) onerileriniz icijn cok tesekkur ederim sevgileeer

      Sil
  9. Benimkini annem kesip küçülttü,çıkan kısımdan yastık falan yapılabilecek kadar kumaş arttı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa yastıkmı bende :) mnik kırletler yapmak istiyordum keşke okadar artsa ama çıkarmı bilmiyorum bakalım haftasonu anneme göstercem

      Sil
  10. Bende uyku seti kullanıyorum kesinlikle daha kullanışlı..
    Marka konusundada haklısın,kesinlikle üzerine tanımam:)
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  11. Sarev ve days in colours bu konuda en iyi marka. Ben de bir tane uyku seti aldım, daha çok nevresim ve pike takımım var. Ama dediğin gibi uyku setleri de çok kullanışlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) eğer değişim imkanın varsa iki nevresim ver :) bir uyku seti al canım pişman olmazsın

      Sil