22 Ekim 2014 Çarşamba

izlenen filmler

selaaaam...şimdi bu saatlerde battaniyeyi dizimize örtüp sıcacık kahve içerken film izlemek vardı ama .. çalıştığımız için şuan gerçekleştiremiyoruz bu hayali :) neyseki bu hayal  bol bol   gerçekleşti haftasonu benim için ..
gelelim filmlere
Nanny McPhee
bayıldım bu filme
Bay Cedric Brown, karısını henüz kaybetmiştir ve yedi yaramaz çocuğu ile birlikte zor günler yaşamaktadır. Maddi açıdan da sıkıntıları olan adam, Bayan Adelaide’den bu konuda destek almaktadır ancak o da bu durum için artık bir şart koşmuşur. Bay Brown ancak evlenirse borçlarını silecektir. Bu sırada eve gelen her dadı kaçıp gitmektedir. Ta ki sihirli güçleri olan Bayan McPhee hayatlarına girene dek. Çocuklar ona da zor anlar yaşatsa da bu sıra dışı dadı, kendince yöntemlerle çocukları sakinleştirmeyi başarır. Yalnız onun da bir sırrı vardır. Sahip olduğu misyon ise çocuklar onu kabul ettikleri anda sona erecektir. 

Nanny McPhee Büyük Patlama 
Nanny McPhee Büyük Patlama, fantastik bir komedi filmi. Büyüler, entrikalar, sihirli numaralar ve gizemli olaylar zinciri heyecan dozajını hiç eksiltmeden sürükleyici bir şekilde sinemaseverlere aktarılıyor. Zaman boyutunda ileriye doğru atlama yapan Dadı McPhee, kocasının savaşa gitmesinden sonra aile çiftliğini tek başına çekip çevirmeye çabalayan genç anne Bayan Green'in (Maggie Gyllenhaal) kapısında peydah oluverir. Bayan Green'in çocuklarının başının belada olduğunu duyumsar. Eve yerleşen, hiç de ayrılmaya niyeti olmayan küstah ve tiksinti verici iki kuzene karşı mücadele vermektedirler. Uçan motosikletlerle yontuların, ağaçlara tırmanabilen bir domuz yavrusunun ve en olmadık anlarda ortaya çıkan yavru bir filin yardımıyla harekete geçen Dadı McPhee, küçük yaramazlara yepyeni beş ders öğretmek için sihirli güçlerini sarfedecektir.  






    ben bu iki filmi de çok keyifle izledim. hem gizemli biraz ürkütücü :) ve eğlenceliydi.


malefiz 
Klasik Uyuyan Güzel masalına hiç kötünün tarafından bakmayı denediniz mi? Barışçıl bir orman krallığında büyüdüğü için huzurlu bir hayata sahip olan Malefiz, görkemli siyah kanatlara sahip güzel, saf ve genç bir kadındır, ta ki bir zamanlar inandığı adam olan Stephan topraklarının düzenini tehdit edinceye kadar… Malefiz, topraklarının koruyucusu olur ama acımasız bir ihanete uğrayınca o saf kalbi taşa dönüşür. Onun bu kadar kin ve öfke dolu olmasının nedeni budur, Aurora'yı 100 yıllık bir ölüme mahkum etmesi de tüm bu çektiği acıların sonucudur... Bu lanetin hikayesini anlatan filmin yönetmenliğini Robert Stromberg üstlenirken, başrol Malefiz'i Angelina Jolie canlandırıyor. Genç prenses ise Elle Fanning oynarken kendisine kadroda Sharlto Copley, Miranda Richardson, Sam Riley, Kenneth Cranham gibi tecrübeli oyuncular eşlik ediyor.



  bu filmi de çoğunuz belki izlemişsinizdir ben normal beğendim bu filmi aman aman bişey de beklemiyordum zaten.. angelına jolie var diye izlemek istemiştim ama fena değil izlenebilir.


bugün aslında dündü
Phil Connors, ekranlardaki samimi kişiliği ve eğlenceli yüzüyle kendine has bir şöhrete sahip olan, ancak kameralardan kurtulduğu an kendini beğenmiş ve kibirli kişiliğine geri dönen bir hava durumu spikeridir. Bu huysuz adam, hiç sevmediği kırsal yaşamın hüküm sürdüğü Pensilvanya’nın kırsal kasabalarından birine, Groundhog Day etkinlikleri için gönderilir. Burada yaşanan hayat ve mütevazi insanlardan iğrense debu hayata bir günlüğüne, görevi için katlanmak zorundadır. Ancak ansızın çıkan bir kar fırtınası tüm ulaşım yollarını kapattığında Phil, talihsiz kaderiyle başbaşa kalır. Ertesi sabah uyandığında ise daha büyük bir sürpriz kapıdadır: Phil, zaman döngüsüne yakalanmıştır; nefret ettiği o günü tekrar tekrar yaşamak zorundadır!
2 Şubat tarihinin sinemaseverlerdeki yeri ayrıdır. Bu tarihi borçlu olduğumuz Grounghog Day, dahice yazılmış senaryosu ve başarılı oyunculuklarıyla son derece eğlenceli bir klasik.
en çok da bu filmi beğendim.. eski çok eski bir yapım ama ben çok beğendim. buaralar eski filmlere sarmış durumdayım. severek izliyorum araştırıyorum da yenilerini tavsiye edeceğiniz film olursa çok sevinirim..


filmlerin özet kaynakları beyazperde.com

9 yorum:

  1. Bu filmlere ne zaman rastlasam tekrar tekrar izlerim:-) Bill Murray filmleri güzel olur genelde.

    YanıtlaSil
  2. Ilk iki filmi kac kere izledim bilmiyorum.Cook güzeller :)

    YanıtlaSil
  3. malefizi bende bayramda izledim. Beğendim aslında ama beni rahatsız eden bir şey vardı bir şeyler eksik gibiydi ... yinede izlenmeye değerdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi ya ben de beğendim ama çok değil .. biara sıkıldım falan bilmiyorum :)

      Sil
  4. bu filmleri izledim ben de . ilk film ( 7 çocuklu baba ) ona ben de bayıldım

    YanıtlaSil
  5. malefiz i ise ben de angelina jolie var diye izlemiştim..yine harikaydı filmde..elbiseleri ve makyajı

    YanıtlaSil