28 Nisan 2015 Salı

cihangir ırkçısı

Mevlüt Tezel in yazılarını çoğu zaman takip ederim.. kimi zaman ona hak verir kimi zaman da yok yaa derim kii bugün ki yazısına tek kelime ile ba yıl dımm
Gonca Vuslateri nin günlerdir konuşulan açıklaması hakkında yazmış bugün . Gonca Vuslateri yi eskiden severdim hatta yanlış hatırlamıyorsam ilk canım ailem dizisinde tanımıştım. sonra değişik yaşam tarzı konuşmaları falan soğudum kızdan neyse uzatmim ben Mevlüt Tezel in yazısıyla başbaşa bırakayım sizi

"Hep aşk hayatımla ilgili bir şeyler yazılıyor ama benim son beş-altı sevgilim hep Amerikalı'ydı.
Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum.
Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok.
Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık... Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin?"
Gonca Vuslateri, dikkat çekmeye çalışırken bu kez limitleri zorlamış. Eminim bu açıklaması gündem olduğu için Gonca Hanım evinde sevinç taklaları atıyordur.

ABD'DE OYUNCU OLMAYI DENE
'
Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim'; klişe ama çok doğru bir söz. Sen bugüne kadar Cihangir'de hep boş beleş çapkınlara rastladıysan, Türk erkeğinin bunda suçu ne?
Etrafınız yakışıklı, entel, anlayışlı 'Beyaz Türk' aktörlerle kaynıyor, onları da mı istemezsiniz Gonca Hanım? Ayrıca Gonca'nın bu sözleri ırkçlığa girmiyor mu? "Ben zengin oyuncu olmadan sakın ölme Attila Özdemiroğlu" diyerek saçmalayan bir oyuncudan başka nasıl bir açıklama beklenir ki?
Bir de bu hanımefendi kendini 'marjinalim' diye pazarlamıyor mu, asıl trajikomik olan da bu! Gonca Vuslateri gibi tipleri gençler; marjinal, asi, solcu sanıyorlar. Yahu bir solcu; kendi insanını, halkını aşağılar mı? Kendi insanını yerin dibine sokup 'Ama ben farklıyım' demek bizim klasik kofti solcu taktiğidir. Madem kendi halkını sevmiyor, Gonca Hanım ABD'de oyuncu olmayı denesin, bakalım bu kadar kolay ünlü olabiliyor mu...

kaynak sabah gazetesi tıklayınn 

4 yorum:

  1. solcular türk erkeğini geçtim abd'yi övmezler ki !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir takım kendilerini solcu zannedenlerden bahsediyor sanırım

      Sil
  2. önce gonca vuslateri kimdi diye bakmak zorunda kaldım. görünce hatırladım. bu kadın ünlü olmuş da boyundan büyük laflar mı eder olmuş. marjinalmiş mabadımın marjinali :)

    YanıtlaSil