6 Nisan 2015 Pazartesi

hadi inşallah

selaam herkese bugün haftaya yoğun iş güç ile başlasam da şu saatler biraz düzene girdi gibi gözüküyor hadi bakalım :))
dün akşam film izleyelim dedik ve benim de bi süredir izlemek istediğim filmi izledik hadi inşallah..
deliha ile hemen hemen aynı zamanlarda çıktı diye hatırlıyorum bu filmi çünkü salaklık yapıp deliha yı seçmiştim ve buna gitmediğim için pişman olmuştum sonrada gidememiştim derken dün izledim ve gerçekten çok güzel bir komedi filmi olmuş bence.. çok çok güldüm ve eğlendim filmi izlerken.. fırsat bulursanız mutlaka izleyin benden size  tavsiye :))



PuCCa, hayatının 4 senesini Ankara'da geçirir ama o koca sene boyunca beraber olduğu sevgilisinden de ayrılırak, İzmir'e ailesinin yanına döner. Zor bir ayrılık süreciyle karşı karşıyadır, mutsuzluktan eve kapanır; çalmayan telefonları bekler ve bunalımdai pek çok kadın gibi kendisini yemeye verir! Bu arada ailesi de kendisine yeni bir iş bulup, toparlanması için baskı yapar. Hiç istemeden İzmir'deki bir yerel televizyon kanalıyla iş görüşmesine gider; ve yaşamını değiştirecek yakışıklı ile o gün karşılaşır! "Pekmez" lakabını taktığı ve genç kadını yeniden yaşama döndüren bu yakışıklı ile ne yapıp edip beraber olmayı kafaya koyar... Ama karşısında da zorlu bir rakibesi vardır... Ali Taner Baltacı yönetmenliğinde hayata geçen komedi filminin yapımcılığını 25 Film üstleniyor. Film, yazdığı blog ile sosyal medya fenomeni olan Pucca lakaplı bir kadının, dizüstü edebiyatı kapsamında yayınladığı kitaplardan senaryolaştırıldı.
Başroller de ise Murat Boz ve Büşra Pekin yer alıyor.

kaynak



4 yorum:

  1. Ben de Pucca nın kitabını okuyorum geçenler de de bu filmi izlemiştim.Şimdi okurken gözümde Pucca diye hep Büşra Pekin canlanıyor:) Komik film..

    YanıtlaSil
  2. Az önce izledik biz de. Murat Boz'dan çok daha iyi bir oyunculuk bekliyordum ama yine de iyiydi. Büşra Pekin ve Cezmi Baskın yıkmış geçmiş zaten :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen :) en çok güldüğüm şeylerden biri de overlokçu arabasının bozulan hoparlörü :)

      Sil