22 Aralık 2014 Pazartesi

adalet- the equalizer

slm herkese iyi haftalar..
bugün hiç  halim yok çünkü haftasonu yoğun geçenlerdenim bende ..
başkası evde oturmaktan sıkılır ben oturamamaktan :)
başkası alışveriş, AVM delisi olur gidemezse üzülür ben gittiğim için :) böyle değişik bir insanım işte..
sıkılıyorum ya gerçekten daralıyorum alışverişlerden.. en güzel internet alışverişi detarjanları bile internetten alıyorum ben o derece :)
neyse gelelim bu haftasonu izlediğim filme . bu haftasonu sadece bir film izleyebildim zaman yoktu çünkü ama bu film 2-3 filme değer harika bir filmdi..
kesinlikle öneririm heyecan dolu gerilim aksiyon ne ararsan var filmin konusunu beğenmesem bile filmi izlettirecek başrol oyuncusu vardı bikere ..  Denzel Washington bu adamı çok seviyorum son olarak uçuş filmini izlemiştim ve çok beğenmiştimm.


McCall gizemli geçmişini geride bırakıp, sakin ve sessiz bir yaşama doğru yelken açar. Fakat acımasız Rus mafyasının kontrolü altındaki Teri isimli genç kızla tanıştığında onun içinde bulunduğu duruma kayıtsız kalamaz. Kendi kendisini emekli etmiş olan McCall, içindeki adalet duygusunun peşinden giderek Teri'ye yardım edecektir. Çünkü adaletin temsili olarak güçsüzün yanındadır...
80'lerde televizyonda gösterilen bir dizinin  beyazperde uyarlaması olan yapımda başrolü deneyimli oyuncu Denzel Washington canlandırırken, ona hollywood'un genç ve yetenekli ismi Chloë Grace Moretz
eşlik ediyor.

kaynak:mutlaka izleyin..




4 yorum:

  1. çok niyet ettim bu film için ama nedense başlamak nasip olmadı umarım bu hafta sonu izleyebilirim :)
    deterjanları da İnternetten almak ne güzel ama bütün gün işte olunca hafta sonu gezip dolaşmak öyle alışveriş yapmak bana iyi geliyor :) evden alışverişin de rahatlığı başka tabi :)

    YanıtlaSil
  2. Tanrı'nın kitabını izledim geçen gün ben de:) Seviyorum Denzel Washington filmlerini.

    YanıtlaSil