2 Aralık 2014 Salı

arınma gecesi

geçen haftalarda izlediğim arınma gecesi- anarşi  filminin 1. si de var izlicem demiştim bu haftasonu bu filmi izledim.
okuduğum yorumlarda anarşi daha güzel yazıyordu ama ben 1. sini daha çok beğendim ,şaşırdığım sahneler fazlaydı belki de ondandır.
3. sü de gelecek diyorlar inşallah çekerler çünkü konusunu çok beğendim ben üçüncü filmde neler olacak merak ediyorum tabi çekerlerse.



Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barındırmaktadır. Bu soruna çözüm olabilecek son çare ise son derece ilginçtir.Yılda bir gece 12 saat boyunca suçlu ne yakalanacak ne de cezalandırılacaktır. Polise başvurulmayacak, hastanelerden de yardım istenmeyecektir. Bu 12 saat boyunca suçlular, bir şekilde suçtan etkilenen insanlar ya da sıradan vatandaşlar tarafından cezalandırılacaktır. James ve Mary o geceyi tamamen güvenlikli evlerinde geçirmeyi planlarken, merhamet dolu kızları sokakta savunmasız bir adamı eve alır ve ailenin başına çokl büyük bela açar... İşler içinden çıkılmaz bir hal alacaktır...

kaynak

4 yorum:

  1. Bende merak ettim . hafta sonu izleyecegim. Tesekkurler.

    YanıtlaSil
  2. Ay güzel bi filme benziyor ama o kadar sıkıntıya dayanılır mı bilemiyorum..izlerken ne olacak diye düşünmekten ne hale gelirim bilemiyorum??

    YanıtlaSil