30 Nisan 2014 Çarşamba

karlar ülkesi frozen

animasyon filmkoliklerden biri olarak bu filmide izlemiş bulunuyorum.
filmi çook beğendim bence çok güzeldi..
yarında 1 Mayıs tatil günü :) çocuklarınızla veya eşinizle film keyfi yapabileceğiniz bir filmm..

Krallık, Karlar Kraliçesi (Snow Queen)'nin laneti sonrasında ebediyen sürecek bir kış mevsimine mahkum edilmiştir. Bu krallıkta yaşamakta olan maceracı ve iyi kalpli Anna, Karlar Kraliçesi'ni bulup laneti sona erdirmesini sağlayarak, şehrinde yaşayan insanları eski güzel günlerine döndürmeye karar verir. Masalsı bir yolculuğu çıkan Anna'nın yol arkadaşı ise usta bir dağcı olan Kristoff'tur. Başarıya ulaşmaları için Karlar Kraliçesi'ni görüp tanıyabilmeleri gerekmektedir. Görünürde basit olan bu plan, izbe dağdaki yolculuk ilerledikçe zorlaşmaya başlar. Mitolojik yaratıklar ve ürkütücü büyüler eşliğinde süren yolculuğun her dönemecinde ayrı bir tehlike ortaya çıkar. Yolculuğun asıl zor yanı ise zamanla yarışıyor oldukları gerçeğidir.
Disney yapımı animasyon filmin yönetmenliğini Chris Buck ve Jennifer Lee yürütürken, başkarakterleri seslendiren isimler Kristen Bell ve Jonathan Groff.


daha fazla resim ve detaylar içiiin beyaz perdeyi tıklayınnn

4 yorum:

  1. Bayılarak izledim. Şarkılar beni benden aldı :)

    YanıtlaSil
  2. çok çok çok övülüyor ama ben henzü izleyemedim :/

    YanıtlaSil
  3. ay geçen gün bizde izledik kardan adam çok komik :) ayrıca hikayesi çok güzeldi animasyon olmasına rağmen kızın kardeşinden ayrılıp odasından çıkmamsına çok duygulandım benden bir tane daha varmı acaba :)

    YanıtlaSil