13 Ağustos 2014 Çarşamba

bu aralar ben :))

merhabalaar bugün sizlere biraz rahatsız bir durumda yazıyorum pazar günü güneşte çok kaldığımdan dolayı hafif bir nezle atlatıyorum sanırım başıma güneş geçti :))
bol su ve bitki çayı içerek üzerimden atlatmaya çalışıyorum bikaç güne kadar geçer..

buaralar en merak ettiğim şey başbakan kim olacak ..ağustosun sonunda belli olacak ama ben şimdiden çok merak ediyorum..

sonraa hafta sonu misafir alacağım ve kısır üzerine de keşküllü revani vermeyi düşünüyorum ilerki günlerde hani haftaya resimli olarak paylaşırım.. tabi inşallah diyorum çünkü % 90 misafir gelince onlara dalıyorum ve resim çekmeyi unutuyorum ama bu kez fotoğraf makinasını masanın üzerine koyucam ki unutmayayım :))

bu haftasonu cumartesi kahvaltımızı evimizde yaptık ogün geç kalktım kendime torpil geçtim normalde erken kalkarım ama bazen insanın tembellik yapası geliyor :)
hemen ekstra bişey yapmadan normal kahvaltımızı yaptık ve herkes işine gücüne baktı.. :)





arkada ki :)) martılı bacaklar benim ..


kahvaltıdan sonra yapılacak işlerim vardı evde bir güzel temizliğimi yaptım vee önceden kaydettiğim ev kuşu ( evrim akın ) programını izledimm..

tabii nescafem eşliğinde :))
temizlik sonrası kahve keyfi yapmalıyım muhakkak :))

ayrıca buaralar kahveye iyi takmış durumdayım günde 3-4 tane nescafe, filtre kahve veya türk kahvesi artık neyi canım çekerse içiyorum ama bi dur demem gerek :)) kansız biri olarak fazlası zarar :))

buaralar ben postundan bukadaaar...

8 yorum: