28 Ağustos 2014 Perşembe

gratis ve avon alışverişi "mini"

merhabalaar
bugün çok mutluyum çünkü dün akşam yürüyüşe çıktım koştum zıpladım falan :)) ve erkende de uyudum buyüzden kendimi iyi hissediyorum artık akşamları yürüyüşe çıkmaya başladık yine inşallah vazgeçmeyiz.. :)
gecenlerde gratise uğradım ve bikaç parça bişeyler aldım ayrıca avonda da bikaç ürün sipariş ettim  ..
bunlar sadece kendime aldıklarım genellikle bukez erkek ürünleri çoğunlukta bir alışveriş oldu ama olsun ben de nasiplenmiş oldum :)


 bu duş jelleri ne gratis ne avon tabi ki :) bunları eşim görmüş kokuları çok güzel diye almış gerçekten de çok soft kokuyorlar tavsiye ederim hemde bir damlası bile aşırı köpürüyor .. cildimi de yumuşacık yapıyor.. biterse kesinlikle buürünü alırım uzun süre bıkana kadar kullanacağımı düşünüyorum .
yumuşak saçlar
 bu şampuan güzel ama biraz fazla dökmek gerekiyor köpüğü sevenlerdenseniz benim gibi biraz memnun kalmayabilirsiniz ama saçı temizlemesi ve yumuşaklığı güzel..
 glıss şampuan ve saç kremini çok beğendim saçlarımı yumuşacık ve dolgunlaştırdılar..

 bunlarda deodorantlarım  rexona yı zaten çok beğeniyorum ama bir de gratis in kendi ürününü denemek istedim onunda kokusu çok ferah beğendim
 bu macunu çok seviyoruz oyüzden zaten alacaktık ama baktık fırçada veriyor ve fiyatı çok uyguna geliyordu 2 tane aldık hem de yedeklemiş olduk..




bunlarda avondan aldığım kapatıcı ve fondöten
hali hazırda fondöten ve kapatıcım vardı ama yedeklemek amacıyla aldım malum yaz bitiyor , kışın daha çok kullanılır bi de avon un ki nasıl diye hem deneme amaçlı hem de yedek olsun diye aldım.. normalde şuan oriflame nin ürünlerini kullanıyorum memnunum ama çevremdeki yapanlarda üyeliğini iptal etmiş olduğu için avondan aldım..
 ürünleri bikaç kez denedim güzel yapıları falan hoşuma gitti.. zaten öyle profesyonel makyaj yapmadığım için bana yetecek ürünler . memnun kaldım..


sevgileeer :))

6 yorum:

  1. oof ben bıraktım yürüyüşü çok üşeniyorum akşam 10.30 -11 gibi eve gel duş al .... bütün evin işi kalıyor :(
    sizin adınıza çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke komşu falan olsaydık senle :)
      ben işten eve gelir gelmez çıkıyorum. yani 19:15de yürüyor durumda oluyorum.. saat 20:30 da falan da dönüyorum..
      hergün olmasa bile haftada 3 kez çıkmak gerek :)

      Sil
  2. bende bu saç spreyini kullanıyorum. saçı güzel açıyor. ama glis şampuanı denemedim head sholders den vazgeçemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence ikisini birlikte dene canım .. daha güzel sonuç verir..

      Sil