12 Ağustos 2014 Salı

Robin Williams ölü bulundu


California Polis Departmanı, ünlü oyuncunun kendisini asarak hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruyor.
Polis açıklamasına göre, grafik tasarımcısı eşi Susan Schneider tarafından en son sabah saat 10.00 sıralarında görülen Williams'ın, polis ihbarıyla evine gelen sağlık ekipleri tarafından yerde yatarken bulunduğu, yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği bildirildi.
Adli Tıp uzmanları tarafından yapılan açıklamada "Şerif ofisi, ölüm nedeninin oksijen yetersizliğinden kaynaklanan intihar olduğundan şüpheleniyor ancak nihai ölüm nedeninin belirlenmesi için kapsamlı soruşturmanın tamamlanması gerekmektedir" denildi. Toksikoloji testlerinin ardından bugün içinde adli tıp incelemesinin yapılması bekleniyor.
Oscar ödüllü aktörün yaşamını yitirdiğini doğrulayan temsilcisi Mara Buxbaum da Williams'ın bir süredir şiddetli depresyonla mücadele ettiğini söyledi.


kaynak :detaylı bilgi için tıklayın


nasıl üzüldüm sabah sabah anlatamam çok sevdiğim bir oyuncuydu ki daha gençti yaa kimbilir daha nice güzel filmlere imza atacaktı . intihar olması beni daha çok üzdü ne diyelim Allah rahmet eylesinn :((

6 yorum:

  1. Allah rahmet eylesin.Benimde çok beğendiğim bir oyuncuydu.Çok Üzgünüm

    YanıtlaSil
  2. Bende severdim kendisini intiharı hiç yakıştıramadım!! İşte insanların dıştan mutlu görünüp içlerinde kopan fırtınaları olabiliyor aslında herkesi önyargılı sevmek gerek !!

    YanıtlaSil
  3. Üzücü bir kayip.Alkol,depresyonla basa cikamayip haytini kendi elleriyle yok eden bir ünlü dâha.Gülec yüzüyle hatiralarda kalacak..

    Ölü yazarlar dernegindeki rolüyle kalitesini kanitlamisti.Gecenlede de Philip Seymour Hoffman yüksek doz

    Uyusturucudan ölmüstü o zamanda sok olmustum.Para,san,söhret yetmiyor maneviyatinda güclü olmasi

    gerekli.

    YanıtlaSil