8 Ocak 2015 Perşembe

KAYIP KIZ --- izlenmesi gereken bir film bayıldııım

son dönemlerde islediğiiim eeeen güzel filmlerden değil filmdi bence..
gerilim  tarzında harika bir film..
her nekadar rosamund pike manyak rolünde olsa da :)) bu kadına yeniden hayran kaldım.. çok beğeniyorum çok güzel bir kadın.. rolünü de çok güzel yapmış ..ikibuçuk saat süren bir film ama ben hiç sıkılmadım farklı bir tarz olmuş sanki iki film izliyor gibi oldum..
 bir amy dunne tarafından film  bir nick  dunne  tarafından fil izlemiş gibi oldum :)) şuan nedediğimi yani ne anlatma istediğimi anlamamış olabilirsiniz ama izleyince anlayacaksınız beni..




Amerika'nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadırlar. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Geri dönmeyince, polisin gözünde kocası Nick tüm şüpheleri üzerine çeker. Nick'in ise kafası karışmıştır zira Amy'ye ne olduğuna dair hiçbir fikri yoktur ama bir anda kendisini Amy'nin ailesinin haızlradığı bir yardım operasyonu içerisind epiyon olarak bulur! Nick masum olduğu konusunda ısrar etse de üstündeki şüpheleri tamamen yok edemez. Amy'nin hayatta olup olmadığı ise büyük bir muammadır...
Yapımcılarından birinin güzel oyuncu Reese Witherspoon olduğu filmin yönetmen koltuğunda David Fincher oturuyor. Başrollerde ise Ben Affleck ve Rosamund Pike bulunuyor.
kaynak http://www.beyazperde.com/filmler/film-217882/

filmi izleyenlerden düşünce ve yorumlarını merak ediyorum açıkcası yazın mutlaka :) 

10 yorum:

  1. Seyretmistim ve bende cok begenmistim,sadece sonu pek ikna etmedi.Izlenmeye deger.Soguk ,gizemli kadin rollerinde cok basarili...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya sonu keşke bişeye bağlansaydı ama yönetmenin gıcıklığı tuttu demek belki de ikincisi vardır :))

      Sil
  2. Maalesef tercihimi başka bir filmden yana kullandığım için izleyemedim. Aslında, uzun filmleri severim. Kalkmadan gitmek lazım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence gösterimden kalktı çünkü evde izledim ben artık evde film keyfi yaparsınız :)

      Sil
  3. Kitabı da filmi de yakın markajımda :D Kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. İzlemedim filmi, ama sayende izliycem artık. ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. canımcım . şu kayıp kız filminin sonunu çok merak ettim.
    izleyecek bi zaman da yok.
    aklıma yazdım filmi.

    YanıtlaSil