13 Mart 2015 Cuma

iç dökmece

kocamaaan merhabalar herkesee
yaklaşık 15 gündür bloguma birşey eklemiyorum yazmak paylaşmak gelmiyor içimden gelse aklıma bişey gelmiyor..blog  okuma oranları 2 aydır çok düştü tek bende değil genel durum böyleymiş artık millet instagramda takılıyor tabi.. daha kolay geliyordur bilemiyorum bende seviyorum instagramı ama çayımı kahvemi alıp blog okumada aldığım keyfi alamıyorum instagramda çabuk tükeniyor malzeme ama blogda öylemi.. çok sevdiğim arkadaşlarım var blog camiasından :) gerçekten severek takip ettiğim  birçok arkadaşım..

 youtube dan da soğudum bu aralar eskisi gibi değil izlemek içimden gelmiyor.. çünkü bikaç kişi haricinde kimse doğal değil bence hediye vs. derdine düşmüşler kendilerinin reklamını yapıyorlar birbirlerini de sevdiklerine inanmıyorum zaten .. eskiden sorduğumuz sorulara veya yorumlarımıza cevap verirlerdi şimdi hiç tınlamıyorlar dahi.. tabi istedikleri abone sayısına ulaşmanın vermiş olduğu bir özgüven olduğunu düşünüyorum.
reklam -tanıtım niteliğinde olan videoları zaten elimden geldiğince izlemiyorum ( eskiden izlerdim reklam yapmak herkesin hakkı tabi ama artık amacını aştı bence gerçekçi değil bazıları  )  hediye sana gelmiş arkadaş övüyorda övüyorsun belki de gerçekte beğenmedin hediyelerin arkası kesilmesin diye tabi güzel şeyler söylüyorsun aman ne bileyim daha neler neler aklıma gelmiyor.
severek takip ettiğim bi kaç kişi var youtubeden gerisini artık izlemiyorum bile..

hazelciğimin kanalını da severek takip ediyordum ama o da bıraktı :( samimi içten bir kanalı vardı onunda özellikle alışveriş videolarını çok seviyordum..inşallah geri döner bellimi olur diyerek mesajın iletilmiş olduğunu umut ediyorum :)

inşallah önümüzdeki günlerde  daha sık görüşürüz..
herkese çilekli tart tadında güzel hafta sonları diliyoruuum :)

4 yorum:

  1. canımsın yaaa :)) bende youtube'u bıraktım neden bıraktım çünkü ilgi daha çok makyaj videolarında. bende senin gibi izlemeyi bıraktım aynen çok yapmacık ve sadece firmalar bana sponsor olsun da kafasındalar. samimiyetlerine artık inanmıyorum bir Bilgen'i takip ediyorum o kadar...
    Benim videolarım da günlük yaşam vardı, gezip gördüğüm yaptığım tatiller bence kıymeti bilinmedi vloglarımın :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) aynen kıymetini bilemediler canım benim .. bilgeni ben de seviyorum.. katılıyorum sana

      Sil
  2. Merhaba bugün geçtim pc nin başına açtım okuma listemdeki blogger arkadaşları her keze tek tek uğradım tabi herkeze diyince sayfaları güncel olanlara .Bazı arkadaşlar aylardır sayfalarını açmamışlar bile tabi onlar ı es geçtim diğer herkeze yorum yazdım ve yazmayada devam edeceğim.Evet Facebook ve instagra blog yazarlığını öldürdü diye düşünüyorum .Sizin gibi benim gibi düşünenlerle hadi canlanalım diyorum.Sevgiler

    YanıtlaSil