21 Kasım 2014 Cuma

balık ekmek ve Walter Mitty

selaam ... kaç gündür takılamıyorum buralarda çünkü çok çok yoğunum bugün biraz duruldu neyseki..
dünden beri yağmur hakim buralarda çok güzel yağıyor :))  yağmurlu havalarda evde yemeğim yoksa en sevdiğim şey tabiki balık ekmek:)) hele de güzel bir film eşliğinde yenirse tadına doyum olmuyor :))


Walter Mitty’nin Gizli Yaşamını izledik dün çok güzel bir film hele de hayalprest bi insansanız tam size göre :D
ben bu filmi daha önce de izlemiştim ve çok sevmiştim tekrar izledik 

Fantezi dünyasında sessiz sedasız bir hayat süren, tirajı yüksek "Life!" dergisinin fotoğraf arşivinde çalışmakta olan Walter, kendini hiç beklenmedik bir maceranın içinde bulur. Yeni iş arkadaşı Cheryl'la masumca flört etmeye başlamasının sonrasında hayatı, hayalindeki sevgilinin gerçeğe dönüşmesiyle değişir. Cheryl, onun uzun süredir düşlediği aşkın vücut bulduğu insandır. Ancak Walter, büyüsünün bozulacağını düşündüğünden hislerini Cheryl'a açıklamakta tereddüt etmektedir. Bir yandan da derginin artık yalnızca internetten yayın yapacağı haberini alması, onu işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya getirecektir. Derginin basılı yayın hayatına veda edeceği son sayısında çıkması planlanan önemli bir fotoğrafın yok olmasıyla işler karışır. Walter'ı ve Cheryl'ı akıl almaz olaylar ve sürpriz gelişmeler beklemektedir.


kaynak

6 yorum:

  1. Ohhhh afiyet olsun bizde de önceki gün balık vardı :) ama balık ekmek de bir başka güzel olur :)
    W.M yi bizde çok sevmiştik, kar kaplanı sahnesi çok güzeldi sonra birde yanardağ sahnesi sonraaa birde denize düştüğü sahne :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ahahah yani her sahnesi güzeldi :)) bende çopk beğendim ama yanardağ sahnesini daha çok. seviyoruz galiba macera filmlerini :))

      Sil
  2. Balık/ekmek ikilisi muhteşem olur. Afiyet olsun. Bahsettiğiniz filmi hatırlayamadım herhalde seyretmedim. Ben Stiller iyi bir aktör ve yer aldığı filmlere -gözü kapalı- giderim :)))

    YanıtlaSil